Lotus állatszőr eltávolító gumi kefe 1db/csomag

-5%
Várható szállítási idő: 3-5 munkanap
Kiemelt akció!
Lotus állatszőr eltávolító gumi kefe 1db/csomag
Lotus állatszőr eltávolító gumi kefe 1db/csomag
Lotus állatszőr eltávolító gumi kefe 1db/csomag
Lotus állatszőr eltávolító gumi kefe 1db/csomag
Breadcrumb
2 800 Ft
2 660 Ft
Részletek

Kedves kutya, cica, kisállat tulajdonos!

Bizonyára ismeri azt az érzést, amikor kedvence szőrét mindenhol ott találja, például az autójában vagy a kedvenc kanapén, esetleg a szőnyegen. 

A porszívó csupán félmegoldást jelent, mert:

 1. nehezen tisztítja a szőnyegbe ragadt apró szőrszálakat!
 2. energiát fogyaszt és mégsem végez vele tökéletes munkát!
 3. nem tud tökéletes eredményt elérni vele!

DE EZZEL az állatszőr eltávolító kefével TÖKÉLETES EREDMÉNYT ÉR EL! Higgye el: talán még a porszívóját is lecserélné legszívesebben, miután kipróbálta!

Ez az eszköz HATÉKONY és MINDEN szőrt összeszed bútorról, kárpitról, szőnyegről, autóból!

Tiszta autó vagy házi kedvenc? Melyiket választja?

Egy háziállat imádnivaló teremtmény. Sok vicces és örömteli pillanatot tud okozni az embernek. Szinte családtag, akivel azonban az együttélés színtere sokszor már nem korlátozódik csupán az udvarra. Ám ha beengedi őt a lakásba, autóba, elkerülhetetlen, hogy amerre jár, mindenfelé állatszőrbe ne ütközzön. Állatszőr a szőnyegen, a kedvenc kanapén és persze az autóban is. 

Nem kell lemondanod a szeretett kis szőrmókról, ugyanis a problémára van valódi megoldás. Nincs másra szükség, mint egy olyan hatékony eszközre, ami minden szőrt összeszed a kritikus felületekről – bútorról, kárpitról, szőnyegről és az autóból.

A legtöbb állatszőr eltávolító kefe alkalmas arra, hogy valamennyire letakarítsa vele ezeket a felületeket, de képzelje el a helyzetet, amikor beül autójába egy barátja, aki allergiás... Ő meg fogja érezni azt a kevés szőrt, ami az ülésen maradt, kivéve, ha EZT a terméket használja takarításkor!

A legutolsó szőrszálat is tökéletesen felszedi különleges kialakítása, és a fizika egyszerű törvénye, az elektrosztatikus vonzás miatt!

Egy háztartásban, ahol van kisállat, kutya és az bemehet a házba, mindig gondot jelent a szőr feltakarítása!

TÉNY: porszívóval nehézkes, keményebb erőfeszítést igényel és ráadásul sok ideig tart. A filléres megoldások (például gumipapucs, gumikesztyű) segítségével is erőt kell kifejeteni és korántsem tökéletes az eredmény!

A MyLotus állatszőr eltávolító kefe tudományos módon oldja meg a problémáját!

 

Ilyen egyszerű használni:

 1. fogja meg az ergonómikus, kényelmes nyelet! Nem kell szorítani! Nem kell erőlködni vele!
 2. A kisebb sörtés felével kezdje átsimítani a felületet - ezeknek az a feladata, hogy a szőrszálakat elektrosztatikussággal töltsék fel! NEM BONYOLULT! Csak finoman dörzsölje át vele a felületet!
 3. Fordítsa meg a kefét és a hosszabb sörtékkel könnyed mozdulatokkal húzza le a szőrszálak felett!

Az egész a mágnesesség elvén működik, de nem kell fizikusi diploma a használatához! A lényeg annyi, hogy a rövid sörte feltölti a szőrszálakat mágnesességgel, a hosszú pedig magához vonzza azokat!

Miért jobb megoldás, mint bármely más alternatíva?

 1. Egyszerű használni!
 2. Gyorsabban lehet használni (mint ha csak porszívóval dolgozna)
 3. Rendeltetés szerű használat mellett nem tesz kárt a szőnyegben, bútorban!
 4. Modern, környezetbarát eszköz!

Milyen gyakran kell új kefét venni?

Gumiból készült, tehát könnyen takarítható, egyszerűen tárolható és nem kopik el!

Miért érdemes 2 db-ot rendelni?

 • kiváló, értékes és hasznos ajándék
 • sok ügyfelünk egyet a háztartásban és egy másikat az autójában használ, ezért alkalmazkodtunk ehhez az igényhez

Azok mondták, akik már használják:

 

Az eszköz, ami minden túlzás nélkül: MINDEN ÁLLATSZŐRT ELTÁVOLÍT autójából, szőnyegéből, bútorairól! Egyszerű, egyedülálló állatszőr eltávolító kefe csak a MyLotus kínálatában Magyarországon! (Figyelem! Az eszköz nem az állat kefélésére, fésülésére való, hanem a már kihullott szőr feltakarítására!)

A termék anyaga gumi - semmilyen allergén, ZÉRÓ vegyszer! Azonban a gumi speciális kialakítása miatt hatékonyan eltüntet minden egyes szőrszálat anélkül, hogy Önnek meg kéne szakadnia a használat során!

Próbálja ki állatszőr eltávolító kefe termékünket és nem fog csalódni!

A Helyes használat :

A kefe nagyszerűen eltávolítja a házikedvenc által elhullajtott szőrt, mindegy hogy rövid vagy hosszú szőrről esetleg emberi hajszálról is legyen szó.

A kefe az elekrosztatikus vonzás elvén működik, így tehát

1: a rövid sörte vagy az oldalán található egyenes gumicsík azt a célt szolgálja, hogy néhányszor áthúzza a letapadt szőrön, így kialakul az elektrosztatikus vonzás, "töltötté" válik a szőr . SOHA NE NYOMJA RÁ ERŐLTETVE A KEFÉT A FELÜLETRE, CSAK GYENGÉD MOZDULATTAL TÖBBSZÖR HÚZZA ÁT RAJTA, MINTHA EGY SEPRŰT HASZNÁLNA. HA ERŐLTETVE RÁNYOMJA A KEFÉT, GYORSAN ELKOPIK A RÖVID SÖRTE RÉSZE ÉS NEM IS LESZ JOBB AZ ELVÁRHATÓ EREDMÉNY!

2: A kefe másik oldalán található hosszú sortével egyszerűen gyűjtse össze a szőrt. Úgy fogja magához vonzani mint a mágnes.

A kefét egyszerűen öblítse le tiszta vízzel használat után, így legközelebbi igénybevételnél tisztán tudja szolgálatba állítani.

Méretek 14 x 4 cm

Anyaga gumi

Autóban, szőnyegen, bútoron

Adatok
Márka
Lotus
gyártói cikkszám
1200005
Csomagban
nem
Kiszerelés
1db/csomag
Cikkszám
1200005
Vélemények