Kerékpártartó vonóhorogra

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó segítségével akár a teljes családi kerékpár állományt kényelmesen szállíthatja a gépjárművével. Célszerű először eldönteni, hogy pontosan mennyi kerékpár szállítására alkalmas kerékpártartó lenne az ideális. Ha sikerült meghatározni a szállítandó kerékpárok számát, érdemes a kerékpártartó világításáról is dönteni. Amennyiben szükséges a világítás, abban az esetben világítással felszerelt típusok közül is választhat. A kerékpártartóval bármilyen típusú kerékpárt szakszerűen és biztonságosan szállíthat. Gondoskodjon a kényelmes szállításról minőségi kerékpártartó felszerelésével.

 

Sorrend:
Sorrend:

Kerékpártartó vonóhorogra - hatékony és biztonságos megoldás

 

Vontatóhorogra rögzíthető kerékpártartó segítségével hatékonyan és teljes biztonságban szállíthatja gépjárművével a sporteszközöket. Páros és családi kerékpározások alkalmával a kerékpártartó vonóhorogra történő felszerelése az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb szállítási technika. A webáruházunk kínálatában elérhető magas minőségű vonóhorgos kerékpártartók garantáltan stabil és sérülésmentes szállítást biztosítanak. 

 

Ha az Ön gépjárműve rendelkezik vonóhoroggal, és más tevékenységre nem alkalmazza, abban az esetben érdemes felszerelni rá a kerékpártartót. A talajtól mérve elegendő csupán néhány centiméterre megemelni a drótszamarat a hatékony rögzítés érdekében. A kerékpártartó segítségével szállítható kerékpárok mennyiségét a függőleges terhelhetőség alapján lehet megállapítani. 

 

A kerékpártartók természetesen mindegyik kerékpár típus szállítására alkalmas eszközök, így akár a család összes sporteszköze is szállítható a segítségükkel. Felszerelésük akár 5 perc alatt teljes egészében elvégezhető, és szükség esetén a leszerelés sem vesz igénybe több időt. A kerékpártartó vonóhorgos szerelése valóban hatékony megoldást kínál, hiszen a gépjármű teteje szabadon marad. Így a tetőre akár tetőboxot vagy tetőcsomagtartót is helyezhet, hogy még több csomag szállítására alkalmas legyen a gépjárműve. 

 

Hogyan célszerű kerékpártartót választani?

 

Legelső lépésként célszerű eldönteni, hogy pontosan hány darab kerékpár szállítására van szüksége a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó segítségével. Kínálatunkban kettő, három és négy vagy több sporteszköz szállítására alkalmas kerékpártartók is elérhetők. Így Ön tökéletesen felkészülhet a kerékpárok szakszerű és sérülésmentes fuvarozására.

 

A szállítandó kerékpárok számának meghatározását követően ajánlott eldönteni, hogy szükséges-e a világítás. A vonóhorgos típusok között világítással rendelkező kerékpártartók is elérhetők, így a láthatóság mindig garantált. Ha fontos a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egyszerű leszerelése és tárolása, válasszon a teljesen összecsukható darabok közül. Az összecsukható kerékpártartók valóban kompakt kialakítással rendelkeznek, ezért akár a garázs sarkában is elférnek. 

 

Ha kényelmes felszereléssel és stabil rögzítéssel szeretné a kerékpárokat szállítani, készüljön fel a következő kirándulásra az igényeinek megfelelő vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval.