Kerékpártartó

 

Kerékpártartó

 

Kerékpártartó segítségével a kerékpárokat minden esetben kényelmesen szállíthatja a gépjárművével. A kerékpártartók elhelyezését illetően számos különböző típus közül választhat. Webáruházunkban egyaránt elérhetők a vonóhorogra, tetőre és hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók is. A tetőre szerelhető kerékpártartók segítségével akár 5 kerékpár is biztonságosan és sérülésmentesen szállítható a kirándulásokra. Hátsó ajtóra rögzített kerékpártartók használata esetén pedig soha nem szükséges lehajolni a sporteszközök rakodása folyamán. Gondoskodjon a kényelmes szállításról kerékpártartó használatával.

 

 

Válasszon az alábbi 3 kerékpár tároló típus közül:

Kerékpártartó tetőre: Nem autó specifikus, szinte bármely hagyományos tetőcsomagtartóra felszerelhető. Kerékpáronként zárható és akár 4-5 kerékpár szállítására is lehetőség nyílik. Már 7 990 Ft-tól kapható.

Kerékpártartó vonóhorogra: Vonóhorgos autó esetén a legjobb választás. Nem autó specifikus, a kerékpárok légellenállása a lehető legkisebb. A kerékpárt nem kell magasra emelni, így a felhelyezés és a rögzítés is nagyon könnyű. 

Kerékpártartó hátsó ajtóra: Autó specifikus megoldás, alacsony légellenállással. Vonóhorog nélküli autó esetén kiváló megoldás. Szintén nem kell magasra emelni e kerékpárt, így könnyű azok felhelyezése és rögzítése. Ügyelni kell a lámpák és a rendszám tábla láthatóságára.