Tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó 

A tetőcsomagtartó kiváló választás arra az esetre, ha a gépjárműve már nem biztosít elegendő mennyiségű helyet a csomagok szállítására. A csomagtartó túlterhelése helyett célszerű a gépjárműve típusa alapján tetőcsomagtartót választania. Síléctartók, illetve kerékpártartók egyaránt egyszerűen rögzíthetők a tetőcsomagtartóhoz, így a sporteszközök szállítása is gördülékenyen történik. Ha fontos Önnek a csomagok hatékony és biztonságos tárolása, válogasson a webáruházunkban elérhető tetőcsomagtartók között. Bővítse gépjárművét tetőcsomagtartóval, és vigyen magával több csomagot a kirándulások és utazások alkalmával.

A tetőcsomagtartó segítségével jelentősen bővítheti a gépjárműve tároló kapacitását. Elsősorban családi nyaralások és túrázások előtt szokott kiderülni, hogy a csomagtartó már nem biztosít elegendő helyet a szükséges csomagok és felszerelések számára. A tetőcsomagtartó erre a problémára jelent tökéletes megoldást.

 

Miben segít még a tetőcsomagtartó használata?

 

A tetőcsomagtartó használatával egyszerűen és maximális biztonsággal szállíthatja a szükséges csomagokat és sporteszközöket egyaránt. A tetőcsomagtartó felszerelése kifejezetten egyszerűen megvalósítható, ezért a rögzítéssel kapcsolatos munkálatok akár percek alatt elvégezhetők. A tetőcsomagtartó leszerelése szintén rövid idő alatt megoldható, így valóban rugalmas eszköznek tekinthető.

 

Fontos megjegyezni, hogy a tetőcsomagtartó semmilyen sérülést nem okoz a gépjármű karosszériájában. A tetőcsomagtartókat ugyanis minden esetben a gyárilag létrehozott felfogatási helyre szükséges rögzíteni. Így a stabil és biztonságos szállítás mindig biztosított.

 

Miért problémás a csomagtartó túlterhelése?

 

Amikor sürgősen extra helyre van szükség, általában a csomagtartót terheli túl a gépjármű tulajdonosa. Ilyenkor sokan a Tetris játékhoz hasonló manőverezésekkel próbálkoznak, hogy valahogyan besűrítsék az összes csomagot. 

 

A csomagtartó túlterhelésével kapcsolatban az egyik legnagyobb probléma, hogy a csomagokhoz már nehezen lehet hozzáférni. Utazás közben számos esetében eszébe jut az egyik utasnak, hogy szüksége lenne valamire a csomagtartóból. Ha az elérni kívánt csomag az elsők között került a gépjárműbe, abban az esetben minden előtte lévő csomagot ki kell venni. A csomagok visszarakása újból problémákat okoz, hiszen ismét úgy szükséges visszahelyezni mindent, hogy azok elférjenek.

 

A csomagtartó lezárása sokszor problémát okoz, ha túlterhelik a hátsó teret. Ilyenkor a gépjárművezető megpróbálhatja a félig nyitott csomagtartóval történő szállítást, amely kifejezetten veszélyes. A csomagok egy nagyobb fékezést követően ki is repülhetnek a csomagtérből, amely a kifejezetten kellemetlen élmény mellett komoly anyagi károkat is okozhat.

 

Érdemes tehát tetőcsomagtartó segítségével gondoskodni a csomagok és sporteszközök biztonságos szállításáról. Válassza ki a gépjárműve pontos típusát, és azonnal válogathat a webáruházunkban található minőség tetőcsomagtartók között.