Gyakran Ismételt Kérdések

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Miért az Autófelszerelések.hu-t válasszam?

 

Cégünk 2004 óta foglalkozik autófelszerelések értékesítésével, bérbeadásával ezáltal olyan tapasztalatra tettünk szert több mint 10 éves működésünk alatt, bátran állítjuk, hogy néha a lehetetlenek tűnő dolgokat is sikerült megoldanunk.

 

Kollégáink nem csak értékesítik a termékeket, hanem saját maguk is aktívan használják, ezért tudnak segíteni a termékek kiválasztásban, hogy a felhasználásnak legmegfelelőbb terméket tudja választani. Tegye próbára őket!

 

Cégpolitikánk, hogy termékcsoportonként nem csak egy márkára fókuszálunk, hanem a piaci igényekhez igazítva több márkát kínálunk és tartunk raktáron, pontosan azért, hogy az igényeknek legmegfélőbbet tudjuk adni. Hisszük, hogy egy márkával nem lehet minden igényt lefedni, minden forgalmazott terméknek megvan a maga előnye.

 

Raktárkészletünk úgy alakítjuk ki, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni, ennek köszönhetően folyamatosan raktáron tartunk több ezer terméket, természetesen hibázni mi is szoktunk ezért előfordulhat, hogy ha bejön üzletünkbe nem tudjuk azonnal kiszolgálni, ezért szoktuk javasolni, hogy előtte érdeklődjön, de még hatékonyabb, ha a webshopban adja le a rendelést.

 

 

 

Mennyibe kerül a szállítás?

 

A www.autofelszerelesek.hu oldalon leadott rendelések esetén 24990Ft felett ingyenes a házhoz szállítás, kivétel a tetőboxok esetén. Ennek oka, hogy a tetőboxok túlméretesek,  emiatt kell külön biztosítást kötnünk.

 

Ezen plusz költségekkel együtt is, kimutatásaink alapján, a legverseny képesebb szállítási díjakat biztosítjuk.

 

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

 

Rendelését hétköznap nyitvatartási időnkben dolgozzuk fel, így a hétvégi/munkaszüneti napokon leadott rendelések a hét következő munkanapján kerül feldolgozásra. Munkanapokon munkaidőben  érkező rendelések automatikusan kerülnek feldolgozásra. Munkaidőn kívül érkező rendelések következő munkanapon kezdjük feldolgozni.

 

Munkanap 14 óráig leadott rendelést még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, amennyiben az raktáron van. Ha termék nincs raktáron, akkor a beszállítóktól berendeljük ez általában 24-48 órán belül megérkezik hozzánk, utána adjuk át a futárszolgálatnak.

 

Vannak olyan termékek amiknek az átfutási ideje eltér a normálistól ezt az ügyfélnek a lehető leggyorsabban jelezzük, vagy alternatív terméket kínálunk fel.

 

Milyen fizetési módokra van lehetőség?

 

Személyes átvétel:

 

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás, készpénzes és előre utalásos fizetési módra.

 

Házhoz szállítás:

 

Előre utalás esetén a kiszállítás csak a pénz jóváíródása esetén kezdődik meg, amennyiben nem jött meg a pénz ügyfélszolgálatunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel.

 

Online bankkártyás fizetés esetén rendelés leadásakor azonnal kitudja kártyájával fizetni a rendelését.

 

Utánvét esetén a futárnak tudja készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

 

Miért fontos a magyar garancia?

 

 

Cégünk több márkának egyben importőre is így a garanciát cégünknél tudja érvényesíteni, mivel a gyárakkal közvetlen kapcsolatunk van gyors ügyintézési időt tudunk biztosítani.

 

Azon termékek esetén, amit nem mi importálunk, mindig hivatalos magyar importőrtől szerezzük be, így biztosítva a gyors garanciális ügyintézést.

 

Amennyiben nem Magyarországon belül szerzi be a termékeket, akkor ezt az előnyét elveszti, ebben az esetben saját költségén kell külföldre visszajuttatni a forgalmazóhoz a terméket, aki nem is biztos hogy tud magyarul.