Légterelő

Légterelő

Légterelő segítségével megszüntethető az ablakok párásodása, és lehúzott ablakok mellett is kellemes szellőzés biztosítható. Az erős UV sugárzás ellen is védelmet nyújtó légterelők garantálják az utazás közbeni megfelelő komfortérzetet minden utas számára. A légterelők használatával garantáltan elkerüli az erős huzat és UV sugárzás okozta kellemetlen következményeket. Az utastérbe folyamatosan áramló huzat fülgyulladást, a túlzott napsugárzás pedig bőrbetegségeket okozhat.  Válassza ki gépjárműve pontos típusát, illetve évjáratát, és biztosítson kellemes szellőzésű, egészséges utasteret autójában.

 

Miért hasznos a légterelő alkalmazása?

 

A webáruházunkban található légterelők segítségével jelentősen csökkenthető a gépjárműbe érkező menetszél mértéke. Kifejezetten kellemetlen élmény, amikor lehúzott ablaknál a kellemes szellő helyett erős szél kerül a gépjármű utasterébe. 

 

Lehúzott ablaknál gyakori jelenség, hogy az utasok hétköznapi nyelven szólva huzatot kapnak. A legjellemzőbb tünetek között általában fej- és fülfájás, illetve a szemek kivörösödése szerepelnek. Légterelő nélkül az ablakon folyamatosan beáramló huzat akár 5-10 perc alatt komoly fájdalmat okozhat. Ilyenkor a dobűri nyálkahártya jelentősen megduzzad, amely erősen hasogató fülfájáshoz vezethet. Légterelő használatával azonban lehúzott ablakok mellett is egészséges szellőzés biztosítható a gépjárműben minden utas számára.

 

Érdemes még megemlíteni, hogy a lehúzott ablakokkal elkerülhetők a klímahasználat okozta betegségek is. A klíma működése közben az utastérbe bekerülő baktériumok nehézlégzést és mellkasi fájdalmakat okozhatnak. Éppen ezért célszerű légterelő segítségével biztosítani az utasok számára egészséges levegőt. 

 

A légterelő használatának további előnye, hogy tisztább kilátást biztosít az ablakok párásodásának elhárításával. Télen kifejezetten irritáló, amikor a fűtés bekapcsolását követően az ablakok párásodása miatt romlanak a látási viszonyok. A légterelő felszerelése után a párásodás teljes mértékben megszüntethető.

 

A kínálatunkban található légterelők felszerelése kifejezetten egyszerű, így akár percek alatt rögzíthetők az ablakokra. Ha erős huzat helyett kellemes szellőben szeretne utazni, illetve fontos a páramentes kilátás, a légterelő jelenti a megoldást.

 

Hogyan célszerű légterelőt választani?

 

A leghatékonyabb döntés érdekében válassza ki gépjárműve típusát, és azonnal válogathat az Ön számára ideális légterelők között. Az erős napsugárzás miatt célszerű minden esetben UV álló légterelőt választani, hogy a bőr épségét megvédje. Érdemes még eldönteni, hogy hány ablakot szeretne légterelővel felszerelni. Webáruházunkban többek között 2 darabos, illetve 4 darabos kiszerelésű légterelők egyaránt elérhetők, így Ön mindig az egyedi igényei szerint választhat.

 

Válassza ki a gépjárműve típusát és évjáratát, és azonnal személyre szabott típusok között válogathat. Biztosítson megfelelő védelmet az erős UV sugárzással és huzattal szemben a magas minőségű légterelők segítségével.