Kartámasz, könyöklő

Kartámasz, könyöklő- komfort az autóban

Kartámasz és könyöklő segítségével a vezetés sokkal kényelmesebbé válik. Az alkar és a felkar egyaránt kényelmesen pihenhet a kartámaszon, és a vezetés nem jelent túlzott terhelést. A hosszabb utazásokon a sofőr mindig komfortosan vezetheti a gépjárművet, hiszen a vállakat és az alkart nem szükséges folyamatosan a levegőben tartani. 

 

Webáruházunkban a gépjárműve típusa alapján válogathat a minőségi anyagokból készült kartámaszok és könyöklők között. Ha fontos Önnek a vezetés közbeni kényelem, csak válassza ki a gépjárműve típusát, és tekintse meg a komfortérzetet növelő kiegészítőket.Ne maradjon le folyamatosan bővülő kínálatunkról!

Vásároljon most a tároló rekesszel és pohártartóval ellátott modelljeink közül! Műanyag, bőr és műbőr bevonatos könyöklőinket könnyedén beszerelheti a két első ülés közé. Ráadásul ezek egytől egyig egyénre szabhatók, magasságuk is állítható. Attól nem kell tartania, hogy nem talál megfelelőt saját járművébe, mert az általunk forgalmazott termékek szinte az összes autóval kompatibilisek. 

Miben segít a kartámasz és a könyöklő?

 

A tárolórekesszel és pohártartóval ellátott kartámaszok, illetve könyöklők mindig kényelmes utazást biztosítanak. A webáruházunkban elérhető összes kartámasz és könyöklő egyszerűen rögzíthető a két első ülés közé. A gyors beszerelésnek köszönhetően a kényelem azonnal élvezhetővé válik bármelyik autóban. 

 

A könyöklők anyagait tekintve kapható bőr, műbőr és műanyag bevonatos típus egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az összes autóval teljes mértékben kompatibilisek. Az összes könyöklő egyedi igények alapján testreszabható, ennek köszönhetően bármikor állítható a magasság is. 

 

A leghatékonyabb választás érdekében célszerű a gépjárműve típusa alapján válogatni a kartámaszok és könyöklők között. Az autó márkája és típusa megadását követően webáruházunk azonnal listázza az ideális termékeket. Webáruházunkban szinte az összes autóhoz található egyedi kartámasz és könyöklő, így mindenki teljes mértékben a saját autójára tervezett kiegészítővel teheti kényelmesebbé az utazásokat.

Miért fontos a komfortérzet?

 

A vezetés közbeni komfortérzet megteremtése egyre nagyobb szereppel bír. Hosszabb utazások alkalmával különösen fontos a sofőr és az utasok kényelme. A vezetés az átlagosnál mindig magasabb fokú koncentrációt igényel, ezért elengedhetetlen a sofőr megfelelő komfortérzete. A kartámaszok és könyöklők kellemes pihenést biztosítanak minden sofőr számára. 

A kar és könyök nagyon hamar elfáradhat a hosszú órákig tartó vezetések folyamán. Ilyenkor akár a teljes felkar is elzsibbad, és a kellemetlenül szúró érzés zavarja a sofőrt vezetés közben. A könyöklők pontosan erre a problémára jelentenek hatékony megoldást. Könyöklő és kartámasz segítségével az alkar és felkar egyaránt mindig kényelmesen pihenhet. A váll a pihenés miatt semmilyen terhelésben nem részesül, ezért az autóvezetés nem veszi túlzottan igénybe az izmokat.

 

A sofőr komfortérzete tehát kifejezetten fontos, hogy vezetés közben a koncentrációt ne zavarja olyan kellemetlenség, mint a könyök és a kar elfáradása. Számos vezetéssel kapcsolatos felmérés megállapította, hogy egy kényelmes gépjárműben a sofőr jobban képes koncentrálni. A magasabb koncentráció jelentősen csökkenti a balesetek esélyét, ezért mindenképpen érdemes beszerezni a szükséges kényelmi kiegészítőket.

Első osztályú termékeink között tárolórekeszekkel ellátott darabokat is talál, amikben praktikusan elférnek a legapróbb holmik is (kulcscsomó, napszemüveg stb.). Az igényes kialakítású kartámaszok tökéletesen harmonizálnak az autó belsejével, a tartós anyagoknak köszönhetően pedig hosszú ideig használhatja őket. Válogasson termékeink között és gondoskodjon a megfelelő komfortról kocsijában!