Tetőbox

Thule tetőbox

Thule tetőbox segítségével Ön több csomagot szállíthat gépjárművével az utazások során. Legyen szó akár családi nyaralásokról vagy páros kirándulásokról, az extra hely mindig hasznos, ha néhány további csomag szállítására lenne szükség. A Thule tetőboxok kiváló stabilitása biztonságos szállítást garantál, ezért csomagjai mindig sérülésmentesen érnek célba. Válassza ki a gépjárműve típusát, és azonnal válogathat az Ön számára ideális tetőboxok között. Készüljön fel a legközelebbi kirándulásra vagy egyéb fontos utazásra, és gondoskodjon csomagjai biztonságos és kényelmes szállításáról.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A magas minőségű Thule tetőboxok segítségével a gépjárműve csomagszállító kapacitását jelentősen megnövelheti. Így sokkal több csomag, illetve ruha szállítható a gépjárművel biztonságosan és kényelmesen. Tetőbox használatával a csomagtartót soha többé nem szükséges túlterhelni. 

 

Miért előnyösek a Thule tetőboxok?

 

A csomagok egyenletesen elhelyezhetők a tetőboxban, ezért a hozzáférés mindig egyszerű. A csomagtartóba történő zsúfolással az a legnagyobb probléma, hogy szükség esetén rengeteget időbe telik a csomag kivétele. A tetőboxok azonban elegendő hellyel rendelkeznek ahhoz, hogy a csomagokhoz bármikor hozzáférjenek az utasok.

 

A Thule tetőboxok másik legfontosabb előnye, hogy akár egyéb típusú kerékpártartók és síléctartók is csatlakoztathatók hozzájuk. Elegendő csupán a tetőboxhoz rögzíteni a kerékpártartót vagy síléctartót, és Ön garantáltan biztonságban tudhatja a sporteszközeit.

 

Természetesen a stabilitás nélkül mit sem érne a kényelmes szállítás, de a Thule tetőboxok választásával emiatt sem kell aggódni. A gépjárműve típusa alapján kiválasztott tetőbox garantáltan stabil lesz az utazások folyamán. 

 

Mire érdemes figyelni a döntés során?

 

Érdemes a gépjármű típusa alapján tetőboxot választani. A megfelelő méretű tetőbox kiválasztásával minden esetben garantált a biztonságos és kényelmes közlekedés. Fontos azonban megjegyezni, hogy a tetőboxok miatt néhány centiméterrel magasabb lesz a gépjármű. Szükség esetén célszerű lehet megmérni a garázs bejáratának magasságát, hogy biztosan elférjen alatta a gépjárműve.

 

Síbakancsokat vagy egyéb súlyosabb tárgyakat nem szabad szállítani a tetőboxban. Egy erősebb fékezést követően a nehéz tárgyak néhány esetben akár a tetőbox oldalát is kiszakíthatják. A Thule által meghatározott maximális szállítási súlyhatárt érdemes betartani, hogy a szállítás garantáltan biztonságos legyen.

 

A tetőboxok maximális stabilitása és a csomagok biztonsága érdekében legfeljebb 130 km/h-s sebességgel ajánlott közlekedni. A gyárilag előírt maximális terhelhetőséget minden esetben célszerű betartani, hogy a tetőbox stabil legyen, és soha ne zavarja a gépjármű irányítását.

 

Érdemes a csomagokat egyenletesen bepakolni, illetve a sebességhatárokon belül közlekedni, és a Thule tetőboxok minden utazás során kényelmes szállítást fognak biztosítani.