Kerékpártartó tetőre

Tetőre szerelhető kerékpártartó

Tetőre rögzíthető kerékpártartó segítségével Ön akár 5 kerékpárt is kényelmesen szállíthat gépjárművével. A kerékpártartók rögzítése kifejezetten egyszerű, és szükség esetén a leszerelés is rövid időn belül elvégezhető. A választás során érdemes a szállítandó kerékpárok száma alapján dönteni. Azonban célszerű 1-2 extra hellyel is számolni, ha ismerősei is az Ön gépjárművével utaznának a kirándulás helyszínére. A tárolóhelyek természetesen minden kerékpár típus szállítására alkalmasak. Válasszon tetőre szerelhető kerékpártartót egyedi igényei szerint, és gondoskodjon a sporteszközök szakszerű szállításáról.   

Sorrend:
Sorrend:

A webáruházunkban elérhető tetőre szerelhető kerékpártartók legfontosabb előnye, hogy minden autóval teljes mértékben kompatibilisek. Legyen szó akár 2 vagy több kerékpár szakszerű és biztonságos tárolásáról, a tetőre rögzíthető kerékpártartók segítségével garantált a gördülékeny szállítás. 

 

Kerékpártartó tetőre a hatékony és pénztárcabarát megoldás érdekében

 

A családi kirándulások alkalmával a kisebb-nagyobb kerékpárok sérülésmentes szállítására a leghatékonyabb megoldás a kerékpártartó használata. Segítségével akár 5 kerékpár is egyszerre szállítható a gépjárműve tetején. A tetőre szerelt kerékpártartók biztonságos közlekedési feltételeket biztosítanak, és megfelelő használat esetén a gépjármű irányíthatóságában sem okoznak változást. A kerékpártartó tetőre való rögzítése miatt a csomagtartó szabad mozgását semmi nem akadályozza. 

 

Amit érdemes megjegyezni, hogy a kerékpártartó tetőre helyezése miatt a kerékpárok pakolása során az összes súlyt fejmagasság fölé szükséges emelni. Természetesen a kerékpárok súlya már a legtöbb esetben könnyedén felemelhető, és hevederek segítségével pillanatok alatt rögzíthető. Ha a kerékpárok felemelése nem jelent Önnek akadályt, abban az esetben a tetőre rögzíthető kerékpártartó biztonságos és költséghatékony megoldás.

 

Válasszon egyedi igényei alapján webáruházunk minőségi kerékpártartó kínálatából, és biztosítsa a sporteszközök kényelmes tárolását és szállítását. A kerékpártároló gépjárműre történő felszerelése egyszerűen kivitelezhető, és rövid időt vesz igénybe, így Önre már csak a kényelmes kikapcsolódás vár.

 

Hogyan érdemes kerékpártartót választani?

 

Ha gyakran szeretne kerékpárokat szállítani gépjárműve segítségével, akkor érdemes olyan kerékpártartó mellett dönteni, amely a kerékpárt a vázánál fogva biztosítja. A kerékpárok a kerékpártartó rögzítési elvének köszönhetően mindig maximális stabilitással állnak a tárolóban. Így nem szükséges aggódni a kerékpárok esetleges eldőlésétől vagy kieséstől, hiszen a szakszerű rögzítés minden esetben garantált.

 

Célszerű a kerékpártartó választás elején eldönteni, hogy konkrétan hány darab kerékpár szállítására van szükség az utazások folyamán. Ilyenkor érdemes 1-2 extra tárhellyel is számolni, ha ismerősök vagy a gyerekek barátai is csatlakoznának a kirándulásokhoz. Válogasson a webáruházunkban elérhető tetőre szerelhető kerékpártartók között, és hordozza sérülésmentesen a sporteszközöket.