ETAB 250 ml kézfertőtlenítő

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
ETAB 250 ml kézfertőtlenítő
Breadcrumb
2 488 Ft
1 990 Ft

250 Ml kézfertőtlenítő 

Alkoholmnetes

 


Részletek

ALKOHOLMENTES KÉZTISZTÍTÓ GÉL

hatásos fegyver a szennyeződések ellen

 

A C&C Laboratory Kft. legújabb fejlesztése, az Alkoholmentes Kéztisztító gél, új, modern megoldást nyújt a mindennapok problémájára.

A termék létrehozása során a legfontosabb szempont a kiemelkedően magas antimikroba hatás elérése volt. Ennek teljesítése érdekében három olyan domináns, már önmagában is rendkívül effektív hatóanyagot választottunk, melyek egymást erősítve biztosítják a kívánatos eredményt.

A termék összetétele:

Az ezüst-kolloidot vízben feloldott (kolloid állapotú) ezüstrészecskék alkotják. A múltban sebek, égések kezelésére használták azért, hogy időben megelőzzék az elfertőzést. Manapság viszont baktérium-, gomba-, és vírusölő hatása miatt közkedvelt anyag; maga az ezüst már önmagában is mintegy 650 féle mikroorganizmus elpusztítására képes.

A termékben rendkívül magas mennyiségben megtalálható hidrogén-peroxid a hatékony és azonnali fertőtlenítő hatásért felelős. Erős oxidatív tulajdonsággal rendelkezik, emiatt is használatos fertőtlenítőszerként.

A harmadik fő hatóanyag, a teafaolaj előbbiekkel ellentétben elfogyasztva mérgező hatású, a bőrön azonban nagyon erős gyógyító. Az olaj hatékonyan pusztítja a vírusokat és a mikrobákat, kiváló tisztító-és fertőtlenítőszer. Antibakteriális tulajdonságának köszönhetően hatékonyan megelőzi az elfertőződést. A teafaolajban közel 100 olyan vegyület található, melyek potenciálisan gyógyító hatásúak lehetnek.

A termék használata:

A készítmény víz és szappan nélkül használandó.

A termék hatékonyságának bizonyítása:

A termék hatékonyságát házon belüli mikrobiológiai teszttel bizonyítottuk. A teszt során egy szennyezett bőrfelületet (1-es kép) kezeltünk kétfajta kéztisztítóval. A szóban forgó, alkoholmentes kéztisztító gél (3-as kép) ugyanazt az eredményt (mikroba-hatást) produkálta, mint egy 70%-os alkoholtartalommal rendelkező tisztító zselé (2-es kép).

Adatok
Márka
Etab
Garancia
1 év
Csomagban
Nem
Csomag tartalma
1 db
Cikkszám
etab_fertotlenito
Kiegészítő termékek
termék
-20%
Raktáron
2 488 Ft
1 990 Ft
Vélemények