Kerékpártartó hátsó ajtóra

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó segítségével Ön minden utazás során biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a sporteszközöket. A hátsó ajtóra történő felszerelésnek köszönhetően soha nem szükséges lehajolni a kerékpárok rakodása folyamán. A kerékpártartó felszerelése egyszerű és rövid idő alatt kivitelezhető. A gépjárműve teteje így szabadon marad, ahová tetőbox vagy tetőcsomagtartó is elhelyezhető a további csomagok szállítása érdekében. Ha szeretne szakszerűen felkészülni a következő kerékpáros kirándulásra, válassza ki a gépjárműve típusát, és válogasson a biztonságos kerékpártartók között.

Miért előnyösek a hátsó ajtóra rögzíthető kerékpártartók?

 

Hátsó ajtóra felszerelhető kerékpártartó segítségével a kerékpárjait mindig maximális biztonságban szállíthatja az utazások során. Családi nyaralások és kirándulások esetén kifejezetten hasznos, ha a kerékpárok szállítása egyszerűen és szakszerűen megoldható.

 

A kerékpártartók kifejezetten egyszerűen és rövid idő alatt felszerelhetők. A rögzítésük néhány perc alatt megoldható, és szükség esetén a leszerelésük sem igényel sok időt. A hátsó ajtóra való rögzítésnek köszönhetően a kerékpárok felpakolása közben egy pillanatra sem szükséges lehajolni. A tetőre szerelhető verziókkal szemben ez a megoldás sokkal egyszerűbb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

 

A hátsó ajtós kerékpártartók használatával a gépjármű teteje szabad marad. Így a tetőboxok vagy síléctartók is használhatóvá válnak, és a gépjárműve még több kapacitással fog rendelkezni. Az extra kapacitásnak köszönhetően még több szükséges csomagot szállíthat gépjárművével.

 

A webáruházunkban elérhető kerékpártartók mindegyike stabil és sérülésmentes szállítási feltételeket biztosít. Válassza ki a gépjárműve pontos típusát, és szerezze be az Ön számára ideális kerékpártartót a biztonságos szállítás érdekében.

 

Kerékpártartó rögzítés kényelmesen

 

Természetesen számos kerékpártartó hátsó ajtóra is felszerelhető, amely kifejezetten kényelmes tárolást biztosít az utazások során. A hátsó ajtóra rögzíthető kerékpártartó legfontosabb előnye, hogy egyszerű tárolási lehetőséget garantál a kerékpárok szállítására. Ha az Ön gépjárműve alkalmas a kerékpártartó rögzítésére, érdemes ezt a megoldást választania. Sok esetben ugyanis jelentősen körülményesebb a tetőre rögzíthető kerékpártartót használni a magassága miatt.

 

A hátsó ajtóra felszerelt kerékpártartó mindenki számára kényelmesebb megoldás a tetőre rögzíthető típushoz képest. A hátsó ajtónál ugyanis soha nem szükséges lehajolni, így a biciklik elhelyezése közben a gerince és a dereka mindig védett marad. Fontos még kiemelni, hogy a kerékpártartó segítségével bármilyen kerékpár típus szakszerűen szállítható. 

 

A webáruházunkban elérhető kerékpártartók használatával Ön mindig maximális biztonságban szállíthatja a sporteszközöket. Széleskörű kínálatunkban kizárólag magas minőségű kerékpártartókat talál.