Autófelszerelés Blog

Semmi pánik, még nem késett el!

2017.11.24 13:05

Bármit is sugalljanak a reklámok, legyen bármilyen nyomasztó is a karácsonyi dekoráció a kirakatokban, biztos lehet benne, hogy még nem késett el az ünnepi előkészületekkel és az ajándékok beszerzésével. Ám ha szeretné nyugodtan tölteni a következő néhány hetet, ideje szervezni...

Az autofelszerelesek.hu munkatársai végiggondolták, miért érdemes már most, még időben beszerezni az ünnephez nélkülözhetetlen hozzávalókat és meglepetéseket – fogadják ötleteinket adventi ajándékként!

1. Az időben elkezdett szervezés azt jelenti, hogy van mód végiggondolni a kinek, mit, mennyiért, mikor, hol stb. logisztikai kérdéseket. Hagyománytisztelőknek papír és ceruza, technikarajongóknak valami jó kis app, és indulhat is a rubrikák kitöltése!

2. Ha megvan a lista, szépen beosztható a beszerzés. Gyűjtse össze az üzleteket, ahová be kell majd térnie, és az egymáshoz közel esőket szervezze egy-egy délutánra! Így arra is marad ideje, hogy módosítson a terven, ha valahol mégsem válna be a számítása.

3. Még spórolni sem késő elkezdeni! Például azzal, ha a karácsonyig még fennálló időben összehasonlítja az egyes kereskedők kínálta árakat. Az évnek ebben az időszakában az üzletek mindent megtesznek, hogy az ő portékájuk legyen a legkelendőbb, és ez a verseny bizony az árakban is meglátszik. Ha időben kapcsol, kímélheti a pénztárcáját.

4. Aki nem hagyja az utolsó pillanatra a beszerzést, sokat tehet, hogy elkerülje az ünnepekkel járó stresszt. Ilyenkor még nincs tülekedés, nincsenek túlzsúfolt parkolók, kevesebb a zsebtolvaj, sőt, mintha a bolti eladók is többen lennének egységnyi területen...

5. Érdemes az internetes vásárlásban rejlő lehetőségeket is kihasználni. Kényelmes, gyors, egyszerű... Mielőtt azonban kattint, tájékozódjon a webáruházról, és ismerje meg az internetes kereskedelem szabályait, valamint azokat a jogokat, melyek önt mint vásárlót illetik meg ebben a kereskedelmi helyzetben!

6. Igazi reformereknek ajánljuk, hogy késleltessék a karácsonyi ajándékozást! Az ünnepek után óriási leárazásokra lehet számítani, és könnyen lehet, hogy kincsekre bukkan töredékáron, ha ezt a csavart valahogy sikerül megértetnie a szeretteivel...

+ A nagy vásárlás közepette pedig szánjon időt arra is, hogy elgondolkodjon, mi az ünnep valódi értelme... Hogyan viszonyulnak ehhez az „értelemhez” az ön által kitalált ajándékok? Gondolkodjon a megajándékozandó fejével, próbálja azt elképzelni, ő minek örülne, ne ragaszkodjon mindenáron a saját elképzeléseihez!

Reméljük, az autofelszerelesek.hu oldalon minél többen időben megtalálják a megfelelő meglepetést autóbarát ismerőseiknek – a rendelkezésére állunk.