Autófelszerelés Blog

Járt nálunk...

2017.12.11 13:12

...szerintünk a Mikulás volt. A kissé fáradt, de kedves arcú öreg december 7-én kereste meg az autofelszerelesek.hu-t. Valami olyasmiről beszélt, hogy éppen túl van az éves nagy munkáján, meg hogy most először gondolkodik valami modernizáción a több évszázados vállalkozásában. Lóerők helyett folyamatosan szarvasokat emlegetett, az idők szelét, és azt is mondta, hogy megbízható cégre van szüksége, így talált ránk...

Nyitott járműve van, és a hideget megszokta, nem zavarja. Azt mondta, nem cserélné le a szánját semmire, mert elég jól húz a gép. Nem is tudtunk volna neki olyan alternatívát javasolni, amely márka vagy modell képes lenne az ő szánja által hozott számokat produkálni : másodpercenként 900 megállás és újraindulás, és a hangsebesség 265-szöröse mint utazótempó... Az persze már rejtély, hogyan bír az ezzel járó 14 milliószorosan ható gravitációs erővel...?

Szóval, ezt már csak azért sem cseréli, mert így nem kell költenie ablakmosó folyadékra, téli gumira, hóláncra sem. Szeretne azonban egy navigációs rendszert, mert a világ olyan gyorsan változik, hogy már nehezen követi, és vásárolna traffipax jelzőt is – mindenesetre... Az utóbbi időben bosszantani kezdte (talán a korral jár), hogy a csizmájáról rengeteg hólé, sár és mocsok kerül be a szánba, így végignézte a gumiszőnyegeket, sőt a mutatós szövetszőnyegeinket is – bár a megfelelő típus kiválasztásáról egyeztetnie kell a kollégáival(?).

Miután ráhangolódtunk az igényeire, jó szívvel ajánlottuk neki a pohártartót, amit felragyogó arccal üdvözölt, mondván, eddig mindig problémát okozott neki a langyos tej megfelelő szállítása, és az az ötletünk is tetszett neki, hogy két kipakolás között a kesztyűjét ne az ülésre dobja (ez a mai közbiztonsági viszonyok között egyáltalán nem okos gondolat), hanem szereltessen be egy stílusos kesztyűtartót. Kartámasz a hosszú úton, légterelő a trendi megjelenésért. Mire ideértünk, egyre lelkesebb lett, nem is remélte, hogy az elhatározása, miszerint kicsit felfrissíti az alatta futó technikát, ennyi kényelmi megoldást szül majd.

Végül pedig a csomagtérről és a csomagszállítás lehetőségeiről beszéltünk, de ezen a ponton teljes diszkréciónkat kérte, számokat és tételeket nem sorolhatunk... Elég annyi, hogy a Thule termékei között ő is talált számára megfelelőt...