Autófelszerelés Blog

Hogyan igazodjon el a honlapunkon?

2017.01.05 09:22

Az autofelszerelesek.hu munkatársainak egyetlen célja van: hogy ön minél rövidebb idő alatt megtalálja azt a terméket az autója számára, amely a legbiztosabban, a legjobb áron szolgálja majd a kényelmes, élményteli utazást. Árukészletünket e cél érdekében válogatjuk össze, honlapunkat ezért fejlesztjük, ezért dolgozunk minden nap.

Weboldalunkat úgy építettük fel, hogy azok is könnyedén eligazodjanak rajta, akik jártasak az autófelszerelési termékek világában, és azok is megtalálják rajta a legjobb árucikket, akiknek a hétköznapi érdeklődésétől kissé távolabb esik ez a téma. Rögtön az oldal tetején három keresési lehetőséget talál. Ha pontosan tudja, mit keres, a keresett termék nevét egyszerűen beírhatja a „Kifejezés” rubrikába, ahol azonnali lehetőségeket kínálunk fel önnek. A „Válasszon” pont segítségével ön az autómárka – modell – kivitel hármasában konkréten a keresett autóhoz (egészen az évjáratig) forgalmazott termékeket tekintheti meg. A „Részletes keresés” pedig lehetővé teszi, hogy akár az ár mélységéig szűkíthesse keresési feltételeit.

 

Hogyan igazodjon el a honlapunkon? 

 

Kicsivel lentebb a legfontosabb autófelszerelési termékeket csoportokba rendeztük – azok kedvéért, akik ezt a módszert részesítik előnyben. A vízszintesen futó menüpontok között legelső helyen „Akció”-inkat találja, hogy akkor is érdemes legyen felkeresnie webshopunkat, ha csak egy jó ajánlatra vár. A termékek közüli választást a honlapon található fotók is segítik, amelyeket, természetesen, részletesebben is megtekinthet a nagyítás segítségével.

 

Az érdeklődésére számot tartó termékeket ár szerint rendezheti sorba, a kiválasztott áruról részletes leírást talál, melyet kinyomtathat, a terméket a kedvencekhez adhatja, ajánlhatja, sőt más termékekkel is összehasonlíthatja. Bevásárlókosarába pakolhat, és az internetes vásárlás törvényi feltételeinek megfelelően vásárolhat nálunk.

 

Elérhetőségeink, a vásárlási feltételek stb. az oldal alján találhatóak, és ha szeretné tudni, más vásárlók mennyire voltak elégedettek üzletünkkel, böngéssze a „Vásárlói vélemények”-et! Az autofelszerelesek.hu valóban a leggördülékenyebb, legpontosabb kommunikációra törekszik vásárlóival, és mindent megteszünk azért, hogy ön elégedetten távozhasson tőlünk, és visszatérő partnerünk legyen.