Autófelszerelés Blog

Az online kereskedelem világnapja

2017.10.06 15:06

Idén október 7-e helyett november 3-án lesz az Internetes Vásárlás Világnapja! Ez egy kiváló alkalom arra, hogy még többen megismerjék, milyen egyszerű pár kattintással, a meleg szobából átnézni rengeteg bolt hatalmas kínálatát.

Az Internetes Vásárlás Napját először 2011 novemberében rendezték meg Magyarországon. Célja az online vásárlás és a készpénzmentes, biztonságos fizetési módok népszerűsítése, illetve az előnyeinek bemutatása. A szervező egy digitális ügynökség, amely ugyancsak az e-kereskedelem előremozdításának céljából 2010-ben teltházas szakmai konferenciát rendezett. Ebből nőtte ki magát a vásárlókat és kereskedőket egyaránt megmozgató Internetes Vásárlás Napja mozgalom, melynek sikerét jól példázza, hogy 2016-ban már ötszázan csatlakoztak a mozgalomhoz.

Az Internetes Vásárlás Napja oldal nem saját termékeket, szolgáltatásokat értékesít, hanem összegyűjti és rendszerezi az erre a rövid időre - 24 órára - kedvezményt nyújtó oldalak kínálatát. A Facebookon elindult egy rajongói oldal is – „Interneten vásárolni jó” – amely egész évben informálja az online vásárlás iránt érdeklődőket.

Az évek során az Internetes Vásárlás Napja több márkakiterjesztést is kapott, így bár van, amit már magunk mögött hagytunk, azonban jó ha tudjuk, hogy 2017 akciós napjai a következők:

• Szabad Péntek (március 3.)
• Gyerek Péntek (május 19.)
• Vissza a suliba (augusztus 25.)
• Internetes Vásárlás Napja (november 3.)
• Hello Black Friday (november 24.)

Tehát idén a november 3-ai napon a webáruházak speciális, csak erre a napra érvényes akcióval várják a vásárlókat. A másik oldal szereplői pedig – azaz Önök – ha még nem tették volna, ezen a napon bekapcsolódhatnak az internetes vásárlás felemelő élményébe, hiszen a nagy kedvezmények természetesen a mi webáruházunkban is elérhetőek.

Közeledik a téli időszak, ideje az autóját a szükséges kellékekkel felszerelni. Hamarosan várják a vendégeket a síparadicsomok, így egy ilyen utazáshoz az autója megkívánja a síléctartót, de nem utolsó sorban fontos az is, hogy kényelmes és elegáns legyen a mindennapi közlekedési eszköze belülről is. Ehhez az Etab speciális üléshuzatai mutatnak példát.