Autófelszerelés Blog

A legbizarrabb autós extrák

2018.07.12 10:25

Az emberi faj jellegzetes tulajdonsága, hogy sosem éri be azzal, ami van, mindig valami újra, jobbra vágyik. Számos szuper eszközt köszönhetünk ennek a génjeinkbe kódolt ambíciónak, ám óhatatlanul is születnek olyan találmányok, amelyek láttán nehéz megfejteni, mi járhatott kitalálójuk fejében.

Az autofelszerelesek.hu összegyűjtötte az utóbbi évek legpihentebb agyú ötleteit:

 

1. Autó-sátor kombó: Szuper megoldás a csomagtartóból előpattanó sátor, bár a kempingezés szellemiségének némileg ellentmond az, hogy a kipufogócső gyakorlatilag belóg a sátortérbe. 

2. Golyónyom matrica: Nehéz menőbb dolgot elképzelni, mint egy gépfegyverrel kilyuggatott karosszéria, nem igaz? Hát… Akinek tényleg nincs jobb ötlete arra, hogy feldobja az unalmas fényezést, az szerencsére már beszerezheti ezt a valóban hiánypótló kiegészítőt.

3. Tetőcsomagtartóra erősíthető napelemes tusoló: Kétségkívül ciki úgy kiszállni az autóból, hogy összeizzadt pólónkon nedves foltok sötétlenek, de azt így is nehéz elképzelni, hogy erre ne egy jobb klíma legyen a megoldás, hanem egy hordozható tusoló. Nekünk legalábbis nem lenne kedvünk egy zsúfolt parkolóban állva felfrissíteni magunkat…

4. Autó szempilla: „Nem olyan könnyű huncutnak lenni.” – írta Krúdy, és milyen igaza volt! Aki biztosra akar menni, az mindent elkövet a tökéletes hatás érdekében, és azonnal beszerez egy pár műszempillát a kedvenc autójára!

5. Sült krumpli tartó: Kinek ne okozott volna még problémát a forró sült krumpli elfogyasztása vezetés közben? Szerencsére többé nem kell aggódni emiatt, megérkezett a megoldás! 

Az autofelszerelesek.hu kínálatában ezek a termékek nem szerepelnek, de aki hagyományosabb kiegészítőket, például ajtóvédő díszlécet, kartámaszt vagy légterelőt keres, az biztosan megtalálja nálunk a számítását!