Autófelszerelés Blog

ETAB Kft. - 15 éve az ügyfelek szolgálatában

2019.07.12 08:05

Minden bizalom alapja az, hogy ismerjük egymást. Mi már jól ismerjük a vásárlóinkat, ügyfeleinket, némelyekkel pedig már-már baráti kapcsolatot is ápolunk. Ezért úgy gondoltuk, hogy a kölcsönösség jegyében mi is bemutatkozunk, remélve azt, hogy tovább növelhetjük bizalmunkat a már meglévő, és egyúttal a leendő kedves vásárlóink körében is.


Ugorjunk is vissza a kezdetekhez és nézzük meg, hogyan lett egy szimpla garázscégből ma, az ország egyik vezető autófelszerelés forgalmazója!

Az ötlet
Anno, 2004-ben el akartam menni síelni, de sajnos nem találtam megfelelő tetőboxot. Csak bérelni tudtam volna, de nagyon drágán, így úgy gondoltam inkább beruházok egy olcsóbb verzióra. Vettem is egy 20.000 forintos tetőboxot, amit a síelés után bérbe adtam. Ezután szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy jó ötlet lenne, ha tetőboxot és tetőcsomagtartót árulnék hobbi szinten otthon, a garázsból.

A kezdetek
Rájöttem, hogy meg kell hódítanom az online piacteret is, ezért 2004-ben megalapítottam a tetoboxshop.hu-t, amely akkoriban az első olyan webshop volt, ahol több gyártó - CAM, a Thule, valamint az Atera tetőcsomagtartóit is meg lehetett találni egyazon helyen. A célom az volt, hogy megmutassam az embereknek, hogy nem csak a THULE A tetőcsomagtartó, hanem más alternatívát is adjak.
Ezt követően, 2006-ban egy új, egyedi fejlesztésű webshopot alakítottunk ki, hogy az igényeket minél jobban ki tudjuk szolgálni. Ekkor már nem csak tetőboxok, hanem síléc- és kerékpártartók is felkerültek a palettára.


2008-ban elköltöztünk a garázsból, és megnyitottuk az első üzletünket, a Váci úton. Maga a bolt 30 négyzetméteres volt, de több szempontból is különleges jelentőséggel bírt: ez volt ugyanis Magyarországon az első olyan shop, ahol nem csak Thule termékeket árultak. A másik szempont persze az volt, hogy mint első üzlet, rendkívül a szívemhez nőtt.


2009-ben pedig csatlakozott hozzám a testvérem, Egri Tamás, vele azóta is együtt, közösen építjük a cégünket.
A megnövekedett igények miatt a helyiséget egy évvel később, 2010-ben, már a duplájára kellett bővítenünk. Egyúttal új raktározási technológiát vezettünk be, aminek köszönhetően az éppen aktuális, futó termékek 70%-a rendelkezésre állt a raktárban. Egyúttal a szállítóeszközök mellet elkezdtünk autószőnyegeket, légterelőket, kartámaszokat, és hóláncot is forgalmazni, hogy kibővítsük a portfóliónkat.


2011 óta saját importot folytatunk, több Magyarországon is meghatározónak számító gyártó kiemelt partnerei, vagy kizárólagos importőrei lettünk, amire azóta is rendkívül büszke vagyok.


Két évvel később már egy lényegesen nagyobb helyre költöztünk, szintén a Váci útra, azonban ez már 300 négyzetméteres terület volt. (Üzletünk egyébként azóta is itt található.) Szintén ebben az évben, 2013-an kaptuk a Thule Partner támogatást, mintegy köszönetképpen, látva szakértelmünket és a vevőkhöz való pozitív, lelkes hozzáállásunkat.


Ezt követően cégformát váltottunk és egyúttal átalakítottuk webshopunkat is. Ezzel együtt új névvel is jelentünk meg a piacon. Így született meg az AUTOFELSZERELESEK.HU


2015-ben még tovább haladtunk, és elkezdtük kiépíteni a viszonteladói hálózatunkat. A partnereink meglehetősen széles szórást mutatnak, hiszen a telekommunikációs cégektől elkezdve, közműszolgáltatók, rendészeti szervek, illetve flottakezelők is akadtak közöttük.


A vásárlói igények egyre inkább növekedtek, ezért 2016-ban új ügyviteli rendszert vezettünk be, annak érdekében, hogy a kiszolgálás minél minőségibb és pontosabb legyen.


2017-ben új raktárbázist alakítottunk ki, amely egy több mint 350 négyzetméteres területen terül el. Ennek segítségével több száz tetőboxot, tetőcsomagtartót, kerékpártartót, gumiszőnyeget, kartámaszt, csomagtértálcát, valamint hóláncot is raktáron tartunk, így a vásárlók a rendeléstől számítva néhány napon belül már kézhez is kapják a termékeket.

15 évesek lettünk


A jelen
2019-ben a további bővítésnek köszönhetően jelenleg körülbelül 650 négyzetméteres területen raktározunk és tovább 170 négyzetméteres bemutatóteremmel rendelkezünk. Ennek köszönhetően több mint 15.000 termékünk folyamatosan raktáron van .
Ezenkívül pedig több mint 20 márkát importálunk. A fejlett logisztikának köszönhetően partnereink segítségével a raktáron lévő termékeinket már 1 munkanap alatt kiszállítjuk a kedves vásárlóknak, vagy lehetőségük van akár személyesen átvenni őket.
A minél inkább pozitív ügyfélélmény érdekében több mint 10 fős csapatunk mindennap azon dolgozik, hogy Önök a lehető legjobb kiszolgálást kapják.


És hogy milyen termékeket forgalmazunk? Csakis olyanokat, amelyeket mi is jó szívvel használunk. Ebből fakad a tudásunk és a dinamizmusunk is, hiszen értékesítő kollégáink ugyanezeket az árukat napi szinten használják a saját családjukban.
Ennek köszönhetően nem csupán a gyártói, marketinganyagokból ismerik őket, hanem valódi, saját tapasztalattal rendelkeznek.
Most pedig - ügyfeleink érdeklődése miatt - elkezdtük a termékkínálatunk bővítését is, éppen ezért mostantól vonóhorgokat is forgalmazunk.


Hova tovább? Hogyan fest a jövő?
Ahogyan eddig, a célunk továbbra is az, hogy márkafüggetlen megoldásokat, alternatívákat kínáljunk a vásárlóinknak. Éppen ezért Magyarországon egyedülállóan széles termékkínálatot biztosítunk, ráadásul mindezt raktárunk és bemutatótermünk segítségével. És ahogyan ez egy piacvezető cégtől elvárható, folyamatosan keressük az újdonságokat, és a lehetőségeket, hogy minél jobb, minél kiválóbb ügyfélélményt tudjunk nyújtani.