Thule

Thule termékek

A Thule eszközök védjegye az egyszerű felszerelhetőség mellett a praktikusság és a széleskörű kompatibilitás. Thule hóláncok segítségével a téli hónapokban is biztonságosan közlekedhet gépjárművével, és a külföldi pénzbírságok sem veszélyeztetik. Tetőcsomagtartók használatával teljes biztonságban szállíthatja a szükséges csomagokat és sportfelszereléseket egyaránt. Családi és páros kirándulásokra különböző típusú kerékpártartók és síléctartók is megtalálhatók kínálatunkban. Válassza ki a kívánt kategóriát, majd jelölje meg gépjárműve típusát, és azonnal személyre szabottan böngészhet webáruházunkban. 

Milyen hasznos Thule termékek között válogathat?

 

A Thule termékek között a hóláncok, síléctartók és tetőcsomagtartók mellett számos egyéb eszköz is megtalálható webáruházunkban.

 

Thule hóláncok segítségével a téli időszakban is biztonságosan közlekedhet a havas, csúszós utakon. Számos EU-s országban, köztük a szomszédos Ausztriában is, a hóláncok használata kötelező a téli hónapokban. A hóláncok hiányát a hatóságok pénzbírsággal büntetik, ezért érdemes még minél hamarabb beszerezni a megfelelő hóláncot.

 

Thule tetőcsomagtartóval Ön egyszerűen és kényelmesen szállíthat több csomagot autójával. A Thule tetőcsomagtartók egyik legfontosabb előnye, hogy egyéb márkájú kerékpártartók, illetve síléctartók egyaránt csatlakoztathatók hozzájuk. Így a páros vagy családi túrázáshoz és téli síeléshez szükséges sporteszközöket teljes biztonságban szállíthatja a gépjárműve tetején. 

 

Ha kizárólag síeléshez szeretne egy biztonságos tároló eszközt gépjárművére, abban az esetben a Thule síléctartók jelentik a leghatékonyabb megoldást. A síléctartók gyorsan felszerelhetők, és rögzítésük kifejezetten egyszerű. 

 

Kerékpár szállítására számos Thule termék áll rendelkezésre webáruházunkban. A kerékpártartó kiválasztása folyamán az Ön egyedi igényeit, és a gépjárműve lehetőségeit szükséges figyelembe venni. Számít a szállítandó kerékpárok száma, illetve a kerékpártartó elhelyezési lehetősége egyaránt. Kínálatunkban különböző kerékpártartók érhetők el vonóhorogra, tetőre és hátsó ajtóra egyaránt.

 

Miért előnyösek a Thule termékek?

 

A Thule eszközök kifejezetten egyszerűen és gyorsan felszerelhetők. Az autó kiegészítők terén fontos, hogy az adott eszköz bármikor könnyen le- és felszerelhető legyen. Így legyen szó akár tetőcsomagtartóról, kerékpártartóról vagy hóláncról, a Thule eszközök minden esetben könnyen elvégezhető rögzítést garantálnak. A termékek anyaga strapabíró, ezért a zord időjárási körülmények sem okoznak gondot a biztonságos közlekedésben és szállításban.

 

A Thule termékek soha nem okoznak sérülést a gépjármű karosszériájában, hiszen mindig az adott autó gyári kialakítása a mérvadó a rögzítéskor. Tetőcsomagtartókra például egyéb típusú kerékpártartók és síléctartók egyaránt rögzíthetők. A Thule eszközök kompatibilitása egyedülálló az autós kiegészítők világában, ezért a praktikusság mindig garantált.