Autófelszerelés Blog

Az autofelszerelesek.hu és az Ország Boltja verseny

2017.08.17 15:01

Beneveztünk! Mert egyetértünk a versenyt kiíró, Árukereső céljaival, és mert úgy gondoljuk, helytállunk a megmérettetésben. Az autofelszerelesek.hu ügyfeleinek bizalmára és támogatására azonban ez esetben is szükségünk lesz. Miről is van szó pontosan?

Az Ország Boltja 2017

Az Ország Boltja versenyt első ízben 2011-ben rendezték meg a hazai webáruházak számára, azzal a szándékkal, hogy a minőségi e-kereskedelmi vállalkozások díjazásával és elismerésével erősítsék az online kereskedelembe vetett bizalmat, és bemutassák az online piactér fejlődését. Ma már több száz üzlet nevez a bárki számára nyitott és ingyenes versenybe. A nagyszabású díjátadó gálát minden évben ősszel rendezik – a győztesek hatalmas szakmai elismerést kapnak, és igazolást, hogy munkájukat ügyfeleik és az internetes felhasználók is értékelik.

A verseny a Minőségi Díjakért, a Népszerűségi Díjakért és az Ország Boltja Fődíjért zajlik. A minőségi díjakat 16 termék- és 1 termékfüggetlen kategóriában, a népszerűségi díjakat 18 termék- és 1 termékfüggetlen kategóriában osztják ki. Mindkét esetben a vásárlók, illetve az internetes felhasználók tapasztalatai és értékelései alapján, szavazataik nyomán.

Az Autófelszerelések már elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését, éppen a valós vásárlói visszajelzések alapján. A szállítási időt, a bolt áttekinthetőségét és az ügyfelekkel való kommunikációt értékelve vásárlóink több mint 90 %-a ajánlaná üzletünket másoknak. Nap nap után ezért dolgozunk; köszönjük. Szakértelemmel és odafigyeléssel bővítjük kínálatunkat, fejlesztjük honlapunkat, hogy a lehető leggördülékenyebbé tegyük a választást és a vásárlást, hogy minden a webboltunkba betérő úgy érezhesse, bizalommal élhet az általunk nyújtott lehetőségekkel.

Kérjük, támogassa üzletünket szavazatával! Az ön ránk fordított néhány perce új lendületet adhat a munkánknak, és lehetővé teszi, hogy a szakma is jobban megismerjen bennünket. A megmérettetésen való jó szereplésünk a teremtő együttműködés bizonyítéka lehet. Köszönjük!