Autószőnyeg,csomagtértálca

Szövetszőnyeg

 

A szövetszőnyeg elegáns és igényes megjelenést biztosít bármelyik gépjármű utasterében. Amikor egy ismerős beül az autóba, általában azonnal felméri az utastér környezetét, és véleményt alkot a látottakról. Szövetszőnyeg segítségével a magas esztétikai szint biztosítása mellett az utastér tisztasága is garantálható. A szövetszőnyegek kiválóan szívják magukba a cipőkről lefolyó latyakot és vizet, így az utastér teljes mértékben megóvható a szennyeződésektől. Webáruházunkban kizárólag magas minőségű szövetszőnyegek között válogathat, így az esztétikus megjelenés és a tisztaság egyaránt garantált.

 

Autóban a szövetszőnyeg az, ami lakásunkban a perzsa vagy a kézzel csomózott.

 

Árulkodik ízlésünkről és stílusunkról, egyedivé varázsolhatja gépkocsinkat, autónkban is megteremtheti az otthonosság érzetét. Esztétikai szerepe mellett pedig lényeges, praktikus funkciókkal is rendelkezik. A szövetszőnyeg felszívja a cipőnkről lecsurgó lét, amivel segít tisztán tartani az utasteret.Bármilyen színben, méretben, minőségben vagy árban válasszuk is, anyagát nagy kopásállóság jellemzi.

 

A szövetszőnyegek használata lehetővé teszi a gyári állapot megőrzését, segít fenntartani a gépjármű piaci értékét. Praktikus vonásuk, hogy könnyen kivehetőek, egyszerűen takaríthatóak.

 

A szövetszőnyegek kínálata autótípushoz és márkatípushoz igazodik, méretpontos változataikat a gyárilag kialakított csatlakoztatási pontokhoz illesztve megakadályozhatjuk a szövetszőnyegek felgyűrődését vagy elmozdulását.