Alumined

Készen áll a világ legkülönlegesebb tetőcsomagtartójára?

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Alumined a tetőboxok Rolls Royce-a. Azonban úgy gondoljuk, hogy a minőség megfizethető kell, hogy legyen. Tapasztalja meg Ön is a luxus élményét, elérhető áron és készüljön fel élete legexkluzívabb utazására.

Alumined prémium tetőbox - Amikor a műanyag már nem elég

Az Alumined tetőcsomagtartó tervezése során a konstruktőrök szeme előtt egyetlen cél lebegett: hogy létrehozzanak egy olyan tetőboxot, amely teljesen egyedülálló a piacon. Az alumíniumból készült box nem csupán tartós és biztonságos, de egyúttal tökéletesen halk.

Alumined tetőbox_1

A dizájnereket a formatervezés során pedig a repülőgép finom, aerodinamikus vonalai inspirálták.

Formabontó megjelenés

A tetőbox 27 szimmetrikus síkja valójában egyetlen szilárd alumíniumdarabból lett kialakítva, amelyet csupán 6 ponton hegesztettek. Épp ezért a szögek kialakítása teljesen más gyártási folyamatot igényel, mint a hagyományos tetőcsomagtartók esetén.

Teljes csend

A sztenderd, műanyag boxok többsége könnyen rezonál menet közben, így zajosak lehetnek. Mivel az Alumined tetőcsomagtartót egyetlen alumínium tömbből alakították ki, így a rezonancia - és ezáltal a zaj - tökéletesen minimális.

Könnyű, de erős

Az alumíniumból készült box egyik legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy sokkal masszívabb a műanyag tetőcsomagtartókhoz képest. Ugyanakkor a mérnökök ügyeltek arra, hogy ez a kemény kialakítás ne menjen a súly rovására. Éppen ezért nem nehezebb, mint a hagyományos tetőboxok.

Az Alumined megváltoztatja azt, amit eddig a tetőcsomagtartókról gondolt

  • Masszív és tartós
  • Extrém csendes
  • Praktikus és formabontó

Extrém tartós és rendkívül biztonságos

Az égetett lakk bevonatot a mérnöki gárda egy speciális eljárással vitte fel a tetőbox felületére. Ennek, és az alumínium kombinációjának köszönhetően az Alumined extrém módon ellenáll  az UV sugaraknak, a víznek, a fagynak - és természetesen az idő múlásának is.

 

Éppen ezekből a megoldásokból következik az, hogy az ütközések során is jóval ellenállóbb, illetve egy lopási kísérletet is nagyobb valószínűséggel akadályoz meg.

Az Alumined egyszerűen erős és hatékony védelmet nyújt.

Egyedi, kézzel gyártott darabok

Ami az Aluminedet a prémium tetőboxok fölé emeli, az az, hogy kézzel készül a lehető legapróbb részletekig kidolgozva. A hegesztési ponton lévő, 2 milliméteres alumínium lapokat a legjobb, minősített hegesztőink helyezik fel, majd ezután egyedileg, kézzel csiszolják.

 

Ezt egy szigorú ellenőrzés követi, amely során megbizonyosodunk róla, hogy minden egyes darab tökéletesen illeszkedik és egységes felületet alkot.

 

Ezután a szakemberekből álló gárdánk a legmodernebb gépek segítségével felviszik a speciális védő lakott a felületre. A box végül a szerelőinkhez kerül, akik elvégzik rajta az utolsó simításokat.

Az Alumined története

Az Alumined tetőbox két évnyi fejlesztés után, 21 munkatárs közreműködésével készült el. A főtervező, Juraj Andraščík elképzelése az volt, hogy egy olyan prémium konstrukciót hozzon létre, amely minden képzeletet felülmúl.

 

A két év alatt a tetőcsomagtartó rengeteg fejlesztésen és aerodinamikai teszten esett át, míg végül elnyerte a jelenlegi, végső formáját.

Az Alumined tetőbox kompatibilis a sztenderd tetőcsomagtartó típusokkal

Űrtartalom


330 liter

Súly


24 kilogramm

Méretek


222x30x72

Anyag


Alumínium

Teherbírás


100 kilogramm

Választható színek


Alumínium/fekete

Zár

Rejtett, központi hárompontos zárszerkezet

Felszerelés

Extra biztonságos T-Rex tartóelemek

Garancia


5 év

 

Készen áll a világ legkülönlegesebb tetőcsomagtartójára?

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Alumined a tetőboxok Rolls Royce-a. Azonban úgy gondoljuk, hogy a minőség megfizethető kell, hogy legyen. Tapasztalja meg Ön is a luxus élményét, elérhető áron és készüljön fel élete legexkluzívabb utazására.